Europska unija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 


Udruzi Veličanka odobren europski projekt Znanje je in- educiraj se na naš način!

 

28.01.2019.

 

Udruzi Veličanka odobren je još jedan europski projekt koji se financira sredstvima Europske unije kroz program Europskog socijalnog fonda –Učinkoviti ljudski potencijali i poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti 1.419.896,94 HRK Udruga Veličanka potpisala je 09.01.2019. godine. Predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseca, a partner na projektu je Općina Velika.

Projekt udruge Veličanka Znanje je in – educiraj se na naš način! u suradnji sa Općinom Velika dizajniran je s ciljem smanjenja socijalne isključenosti dugotrajno nezaposlenih osoba te povećanja mogućnosti za njihovo zapošljavanje kroz niz aktivnosti usmjerenih na poboljšanje turističke ponude u Velikoj. Projekt obuhvaća educiranje 37 dugotrajno nezaposlenih osoba koje će nizom projektnih aktivnosti steći nove osobne i radne vještine te povećati svoju konkurentnost na tržištu rada.

Osobe zainteresirane za sudjelovanje u projektu sve informacije  i edukacijama mogu dobiti na adresi Trg bana Josipa Jelačića 36 u Velikoj, e-mail : velicanka.velika@gmail.com ili na kontakt telefon 098 902 2342.