Europska unija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 


 

Završena akcija „Kad se vrijedne ruke slože sve se može“

 

11.08.2017.

11.08.2017. godine u 11 sati svečano je otvoreno novouređeno dječje igralište na adresi Trg bana J.Jelačića 36 u Velikoj. Svečanosti otvorenja nazočio je načelnik općine Velika Vlado Boban, predstavnice Zaklade Slagalica, djeca iz Dječjeg Vrtića Velika, brojni volonteri, djelatnici Udruge te svi zainteresirani mještani.
Građansku akciju udruge Veličanka pod nazivom Kad se vrijedne ruke slože, sve se može financirala je Zaklada Slagalica u sklopu natječaja Naš doprinos zajednici u iznosu od 9.719,00 kn.
Temelj ove građanske inicijative bilo je stvaranje jedinstvenog zajedničkog mjesta za okupljanje  djece, mladih, odnosno cjelokupnih obitelji te svih mještana s ciljem podizanja kvalitete života svih žitelja  našeg maloga mjesta Velika.
Glavni cilj projekta je poboljšanje uređenja javne površine dječjeg igrališta. Kao trajna vrijednost ove građanske akcije i kao trajni rezultat projekta, postavljeno je 7 sjedećih klupa čime je nadopunjen sadržaj našeg igrališta.
Udruga Veličanka zahvaljuje svim vrijednim volonterima koji su svojim nesebičnim radom doprinijeli realizaciji ove akcije te stvorili ljepše i prikladnije okruženje za igru i okupljanje cijele obitelji.
Udruga Veličanka poziva sve zainteresirane, s posebnim naglaskom na mlade koji žele živjeti, raditi i stvarati u ovoj općini da se jave u udrugu i da zajednički doprinosimo zajednici u budućim projektima.