Europska unija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 


Udruga Veličanka potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Zajedno možemo više! – faza III

 

Datum: 16.09.2022.

 

Predsjednik Udruge Veličanka Marko Raguž 14.09.2022. je sudjelovao na svečanom potpisivanju i uručivanju ugovora za Poziv "Zaželi - program zapošljavanja žena- faza III". Udruzi Veličanka odobren je iznos od 1.480.550,00 kn za projekt Zajedno možemo više! - faza III. Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava održavalo se u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda.
Partneri na projektu su : HZZ Požega, Centar za socijalnu skrb Požega, Općina Čaglin i Općina Brestovac. Trajanje projekta je 8 mjeseci. U sklopu projekta 30 nezaposlenih žena prijavljenih u evidenciju Hzz-a na 6 mjeseci pružati će uslugu podrške starijima i osobama u nepovoljnom položaju iz općina Brestovac i Čaglin.
Kroz projekt biti će obuhvaćeno minimalno 180 krajnjih korisnika. Time će se postići smanjenje nezaposlenosti i poboljšanje kvalitete života krajnjih korisnika kroz prevenciju institucionalizacije, socijalnu uključenost i smanjenje rizika od siromaštva.