Europska unija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 


Udruga Veličanka sudjelovala na obilježavanju 15 godina rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

25.10.2018.

Obilježavanje je uvodnim pozdravima otvorila upraviteljica Nacionalne zaklade gđa Cvjetana Plavša-Matić te načelnica sektora za upravljanje horizontalnim procesima pri Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava gđa Zrinka Malešević Sučić.
Uslijedili su uvodni paneli o važnosti podrške razvoju civilnoga društva kroz nacionalno financiranje i ESF o kojima su govorili: gđa Zrinka Malešević Sučić, načelnica Sektora za upravljanje horizontalnim procesima u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, gđa Helena Beus, ravnateljica Vladinog ureda za udruge te gđa Branka Kaselj, upraviteljica zaklade za razvoj lokalne zajednice - Slagalica. Svi sudionici bili su raspoređeni za radnim stolovima po tematskim cjelinama te su na taj način kroz moderirane razgovore imali priliku za interaktivno sudjelovanje i iznošenje vlastitog mišljenja.
Čestitamo Nacionalnoj zakladi na uspješnom radu i pružanju podrške organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj te se radujemo svakoj zajedničkoj suradnji u budućnosti.