Europska unija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 


 

 Objavljen natječaj za zapošljavanje žena u sklopu projekta Zajedno možemo više (Zaželi-program zapošljavanja žena)

 

12.02.2018.

Udruga Veličanka, zajedno s partnerima, sukladno dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. - programa Zaželi – program zapošljavanja žena za projekt  „Zajedno možemo više!“ poziva sve zainteresirane nezaposlene žene da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za obavljanje poslova: pružanje usluga podrške i pomoći starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju s područja Požeško slavonske županije.
Broj traženih radnica za mjesto rada je: Grad Kutjevo – 12 osoba, Općina Brestovac  – 12 osoba, Općina Čaglin – 10 osoba, Općina Jakšić – 8 osoba, Općina Kaptol – 8 osoba, Općina Velika – 10 osoba.
Projektom će se omogućiti edukacija i zapošljavanje žena koje će obavljati poslove pomoći i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima.
Na Poziv se mogu prijaviti:

  • nezaposlene ženes najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem (najmanje završenom osnovnom školom) prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (bez obzira na trajanje prijave) s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice.

Ostali uvjeti prijave, kao i potrebna dokumentacija za prijavu nalaze se u Javnom pozivu na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, središtima partnerskih jedinica lokalne samouprave te Udruzi Veličanka.
Svoje prijave kandidatkinje mogu dostaviti osobno ili putem pošte na adresu : Trg bana J.Jelačića 36, 34330 Velika, a sve dodatne informacije dobiti na telefon 091/233 – 0340.